EMPRESA

INNACA des de 1957

Industrial Nàutica Catalana S.L. (INNACA) es va fundar l’any 1957 i la seva principal activitat era la caldereria fina, fabricant extintors d’incendis i purificacions d’aigua. Amb els anys ha anat derivant les seves activitats al mateix sector, però deixant a un costat la fabricació i dedicant-se exclusivament a serveis de manteniment, proves hidràuliques de caldereria i de recipients a pressió transportables i recàrregues d’extintors.

Actualment es dedica a la instal·lació, reparació i manteniment de tot tipus d’equipaments de protecció contra incendis i la recàrrega de gasos industrials. També realitza la revisió ocular, proves hidràuliques i recàrrega d’ampolles d’aire per a respiració autònoma per a activitats subaquàtiques i de superfície. Així mateix, també ofereix el servei de recàrregues de CO2 per al sector de l’alimentació.

CERTIFICAT OFICIAL ISO

INNACA compleix amb totes les especificacions ISO de seguretat, equips i instal·lacions a nivell internacional i la seva feina està avalada per Bureau Veritas.

CERTIFICATS OFICIALS I GREMIS

Expedim certificats oficials de totes les nostres activitats, emparats per la pòlissa d’assegurances R.C. fins a 1,2 milions d’euros per sinistre i disposem de Màster Tècnic Superior de Seguretat i Manual de Riscos Laborals, tant per a les tasques realitzades a la nostra empresa com per a aquelles realitzades per als nostres clients. A més, comptem amb personal diplomat CEPREVEN al Curs Superior de Seguretat contra incendis.

Realitzem treballs específics avalats per l’Entitat Col·laboradora de l’Administració (ECA) BUREAU VERITAS I TÜV RHEINLAND.

INNACA és membre agremiat de: GREMI DE CALDERERIA

Empresa

Idioma